Платформата за култура на работното място Comparably публикува своя шести

...
Платформата за култура на работното място Comparably публикува своя шести
Коментари Харесай

Най-харесваните изпълнителни директори през 2022 г.

Платформата за просвета на работното място Comparably разгласява своя шести годишен лист с най-хубавите изпълнителни шефове на годината.    Списъкът за 2022 година в действителност е разграничен на две: единият включва 100-те най-хубави изпълнителни шефове на огромни компании (дефинирани като тези с повече от 500 служители), а другият включва 100-те най-хубави изпълнителни шефове на дребни и междинни компании (тези с по-малко от 500 служители).   Класацията на Comparably не се основава на избора на редакторите на платформата, а е формирана въз основа на над 15 милиона анонимни отзиви на чиновници, предоставени на уеб страницата от неговите консуматори.

Близо 30% от стоте най-хубави изпълнителни шефове на огромни компании са дами или цветнокожи хора, демонстрира класацията на Comparably за 2022 година Това е огромно нарастване по отношение на единствено 5% година по-рано. 
Сведена до 25-те най-хубави основни изпълнителни шефове, класацията демонстрира, че четири от тях са дами - става дума за водачите на Hubspot (класирана на първо място), Nextdoor (на седмо), 23andMe (на 20-о) и AMD (на 22-ро). Девет от 25-те водачи са цветнокожи - това са изпълнителните шефове на Hubspot, Workday, Adobe, ADP, Гугъл, Microsoft, IBM, The Knot Worldwide и AMD.

Топ 10 на основните изпълнителни шефове на огромни компании: 
Ямини Ранган, HubSpot  Чано Фернандес, Workday  Карлос Родригес, ADP  Владимир Шмунис, RingCentral  Сатя Надела, Microsoft

Дан Розенсвайг, Chegg
Сара Фрайър, Nextdoor  Шантану Нарайен, Adobe  Арвинд Кришна, IBM  Сундар Пичай, Гугъл

Топ 10 на основните изпълнителни шефове на дребни и междинни компании:
Мартин Мао, Chronosphere  Клинт Шарп, Cribl  Неха Сампат, Contentstack  Тед Жанлоз, connectRN
Джон Суигарт, Pie Insurance

Рич Уолдрон, tray.io
Том Саги, Hourly  Евън Уокър, Route  Еял Фелдман, Stampli  Сам Бобли, Ocrolus   Можете да разгледате цялостните описи на Comparably за 2022 година с най-хубавите изпълнителни шефове и с мненията на техните чиновници тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР