Настояваме и за единни здравни стандарти за ЕС и да

...
Настояваме и за единни здравни стандарти за ЕС и да
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: Трябва да се създаде европейска агенция за антитероризъм със седалище в София

Настояваме и за единни здравни стандарти за Европейски Съюз и да се поддържат българските земеделци.

Това сподели в студиото на Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Той акцентира, че  Вътрешна македонска революционна организация с присъединяване си в Екологичен потенциал два мандата сподели по какъв начин може да се прави политика.

 

„ Неслучайно на консервативната среща на Орбан в Будапеща предишния месец единствената консервативна организация от България, която участва, бе Вътрешна македонска революционна организация. Това е одобрение за работата на нашите представители в Европейския парламент Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков “.

 

Контрера означи също, че Ангел Джамбазки е посочил по какъв начин се пазят националните ползи в Екологичен потенциал и по какъв начин се намират съдружници, с цел да се поддържат български дела. Това е нещо, което другите евродепутати не съумяха да създадат. Затова и българските жители би трябвало да поддържат Вътрешна македонска революционна организация на изборите.

 

„ Вътрешна македонска революционна организация постоянно е била контрапункт на ултралибералната политика. Фон дер Лайен сътвори куп безумия и в идващия мандат няма да подкрепим кандидатурата ѝ за ръководител на Европейска комисия. Тя сътвори безумията със Зелената договорка, политиката за мигрантите и т.н “, безапелационен беше още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

 

Контрера обърна внимание и на Пакта за миграция, който улеснява прехвърлянето на хора. Според Вътрешна македонска революционна организация и на европейско, и на национално равнище би трябвало да се приложи политиката на нулева миграция. Това значи преформатиране на Фронтекс.

 

„ Трябва да се сътвори европейска организация по антитероризъм и нейното седалище би трябвало да е в България. У нас няма седалище на европейска организация. Нуждаем се от подобен орган, който да управлява политиките по антитероризъм. Ние сме от страните, които най-вече страдаме от вълните на незаконна миграция “, акцентира още той.

 

Между 1 и 3 милиарда от парите на европейците могат да бъдат спестени, в случай че се понижи бюрокрацията, което значи и понижаване на корупцията.

 

„ Това ще отстояваме в идващия Екологичен потенциал - понижаване на служителите и бюрокрацията “.

 

Две ще са водещите тематики в идващия мандат в Екологичен потенциал за Вътрешна македонска революционна организация - земеделието и опазването на здравето.

 

„ За фермерите, би трябвало да се трансформират регулациите и да се уеднаквят земеделските дотации за другите страни членки. По отношение на опазването на здравето - казусът с достъпа до медикаменти и казусът с неналичието на фрагменти съществува и в други страни, освен в България. Вътрешна македонска революционна организация предлага въвеждане на минимални стандарти за възнаграждение в опазването на здравето “, даде още елементи от програмата на Вътрешна македонска революционна организация Контрера.

 

По отношение на войната в Украйн той също изрази безапелационната позиция на Вътрешна македонска революционна организация, а точно, че Европа сбърка политиката си.

 

„ Трябваше изобщо да не разреши да се стига до война. А в този момент наложените наказания на Русия се заплащат действително от европейските жители “.

 

Карлос Контрера разяснява и изборите в районен съд Македония.

 

„ В Скопие победиха антиевропейските сили. Това, което би трябвало да се направи оттук нататък, е първо българският парламент да преразгледа френското предложение, а след това България да изясни на европейските си сътрудници, че РСМ не извършва уговорките си, за които е подписала контракти. И до момента в който Скопие не извърши уговорките – да бъдат замразени договарянията за участие в Европейски Съюз “.

 

„ България има потребност от задоволително готови хора в Европейския парламент “, сподели още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР