Мишел Канг е по средата на интервю за Financial Times,

...
Мишел Канг е по средата на интервю за Financial Times,
Коментари Харесай

Шефът на женския футбол Мишел Канг: „Искам следващото поколение да се състезава на равни условия“

Мишел Канг е по средата на изявление за Financial Times, когато нейният банкер звъни: продажбата на нейното опазване на здравето ИТ Компанията Cognosante, която тя основа през 2008 година, е подписана.

Това е значим миг в живота на един бизнесмен. Но седейки в неугледна конферентна зала на футболния стадион на френския Олимпик Лион - чийто женски тим Канг купи тази година - корейско-американската бизнесдама се отхвърля от позвъняването за минута.

Как се усеща? „ Е, в случай че нямах какво да върша и преди малко се пенсионирах, може да притискам палци и да се безпокоя за бъдещето си, само че довечера имаме турнирен мач и финала на Европейската Шампионска лига [срещу Барселона в събота]. Затънал съм до колене в доста бизнеси с женски футбол, тъй че почтено казано нямам доста време да мисля за това. 

Канг може би е първият магнат на женския футбол. От 2022 година тя пое три тима — Olympique Lyon Féminin, Washington Spirit и London City Lionesses — и приказва за закупуване на още. „ Склонна съм да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР