Овен Има вероятност днес някой да ви нападне словесно, като

...
Овен Има вероятност днес някой да ви нападне словесно, като
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: 27 август ще е труден за няколко зодии

Овен
Има възможност през днешния ден някой да ви нападне словесно, като ви напомни минали неточности. Всеки човек в даден миг от живота си се сблъсква с ревността или завистта на другите. Затова се пригответе и отвърнете на удара!

Телец
Бъдете деликатни и справедливи. Няма значение каква работа вършите, стига да я вършите от сърце и давате всичко от себе си. Може да бъдете помолени да вземете страна в един спор! Най-добре е да останете неутрални.

Близнаци
През последните няколко дни работите интензивно, тъй че забавете малко темпа през днешния ден. Някои детайлности, които ще ви се сторят незначителни, могат по-късно да прераснат в нещо доста по-голямо и проблематично.

Рак
Днес доста неща ви се костват неправилни. Може да желаете да се изолирате, с цел да можете да завършите една работа, само че това няма да е допустимо. Сякаш някакви невидими сили дестабилизират всичко.

Лъв
Пригответе се за стресиращ ден. Възможно е да се сблъскате с недоразумения в фамилния кръг. Може да почувствате, че някой нарушава вашата територия и че въздействието ви е доста отслабено. Но нямате желание да се отказвате.

Дева
Днес ще бъдете изключително съществени и деликатни. С всички сили вършиме това, което смятате за вярно. Време е да оставите настрани страховете си и да тръгнете по пътя на вярата в себе си. Това ще бъде доста позитивен преход в живота ви.

Везни
Вие сте по-премерени в дейностите си инстинктивно. Не се опитвайте да вървите по-бързо от музиката. Отидете измежду природата и се отпуснете. Опитайте се да оставите цялата насъбрана негативна сила там. Заредете батериите си през идващите няколко дни.

Скорпион
Днес вашият явен и удобен разум излиза на сцената. Отново ставате обществено дейни и по някакъв метод идният уикенд ще бъде напълно ваш. Мнозина ще бъдат обзети от сантиментално ентусиазъм.

Стрелец
Тези дни ще имате „ офанзива “ на новаторски хрумвания. Доверете се на инстинктите си, даже когато ви се коства нереално. Вдъхновението идва и си отива, по тази причина го използвайте незабавно щом се появи.

Козирог
Вие сте човек, който желае да тества всички хрумвания и да ги развие в лична посока. Бъдете по-скромни, земни и по-практични. Денят на същинските достижения за тази седмица е петък. Вашият връх! Ще стигнете до хубаво начало на уикенда.

Водолей
Днес няма да сте в въодушевление за повърхностни неща. Петък няма да бъде елементарен ден, тъй като нещата могат да наподобяват такива, каквито не са. Това, от което се нуждаете, е интелектуален диалог. Намерете някой, с който можете да го извършите.

Риби
Опитайте се да извършите по-дълбока връзка със себе си. Взаимоотношенията (любов и приятелство) също са доста значими. Ще сте склонни да поглъщате сила от другите, по тази причина се обградете с положителни хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР