Мария Илиева за втора поредна година влиза в журито на

...
Мария Илиева за втора поредна година влиза в журито на
Коментари Харесай

След Анелия: Мария Илиева прецака и Ивана в Би Ти Ви


Мария Илиева за втора поредна година влиза в журито на „ Гласът на България ”, прецаквайки колежка от попфолка. Предишния път това беше Анелия, а в този момент е Ивана. Певицата на народа е била любимец за наставник в идния сезон, само че е отпаднала поради поп звездата.

 

Преди дни от Би Ти Ви оповестиха, че тази година в „ Гласът ” на мястото на Миро влиза Влади Ампов-Графа, а по-късно стана ясно, че другите в алените столове ще са Дара, Мария Илиева и Иван Лечев. Още от предишния месец е ясно, че младата Дара е бетонирана във формата след блестящото си показване в „ Денсинг старс ”, което я трансформира във всенародна фаворитка. Иван Лечев към този момент от много време наподобява непреклонен в шоуто. Той ще взе участие в него за 8-и следващ сезон. Въпросът беше коя ще е втората дама измежду съдиите.

Понеже в 9 от излъчените досега 10 сезона в шоуто е имало представител на попфолка, се смяташе, че тази година още веднъж ще има фолк звезда и се спрягаше името на Ивана . Тя беше наставник в първия сезон на предаването още преди 13 години, на финала на кастингите на мрачно предходната година се яви като специфична изненада на менторите и публиката, а тази година чества 25 години на професионална сцена. Такива мотиви при звезди от нейния диаметър нормално са съпроводени от запаметяващи се събития – концерти и турнета, както и от засилено медийно наличие. Освен това Певицата на народа е една от дребното в историята на предаването, от чийто тим е излязла същинска звезда – колежката й Роксана. Въпреки това обаче в предаването влиза за втори следващ път Мария Илиева, елиминирайки фолка като род в него.

Мария Илиева и предходната година се появи в шоуто на инат на всички досегашни правила. По информация на „ Уикенд ” тя в последния миг е изместила сигурната за мястото Анелия. Фолкзвездата към този момент се била договорила с малкия екран и трябвало единствено да подпише готовите документи, когато й съобщили, че предлагането се отдръпва. Не е ясно по какъв начин Мария е съумяла да навие малкия екран да промени параметрите на предаването, премахвайки от журито наложителния попфолк представител, само че това се е случило и тя изкара един сезон в „ Гласът ”. Около своето присъединяване и безплатната реклама около него  съумя да направи много мощно национално турне, а след това – и концерт в зала 1 на НДК. Сега още веднъж е оповестила турне е огромен концерт в същата зала. Не е ясно по какъв начин, само че за втори следващ път е убедила малкия екран, че няма потребност от попфолк звезда измежду менторите.

До момента, с изключение на от Ивана, попфолкът в предаването е бил показан от Преслава, Деси Слава, Камелия и Галена, к оято докара по победа националната певица Петя Панева. Това е единствената победителка в историята на „ Гласът ” у нас, останала известна и след финала на шоуто, с изключение на Жаклин Таракчи, която от дълго време разчита на мощна поддръжка от малкия екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР