Отборът на Нюкасъл ще опита да се подсили с четирима

...
Отборът на Нюкасъл ще опита да се подсили с четирима
Коментари Харесай

Нюкасъл иска четирима британци през зимата

Отборът на Нюкасъл ще опита да се укрепи с четирима английски играчи през зимната пауза, оповестява „ Telegraph “. В момента „ свраките “ заемат последното място във Висшата лига, като са единственият отбор без победа до момента.

Новият управител Еди Хау сигурно ще желае отборът да вземе няколко нови футболисти, с които да си подсигури мястото в най-елитната дивизия и следващата година.

„ Telegraph “ показва, че на „ Сейнт Джеймсис Парк “ ще се насочат към Джеси Лингард, който се чака да напусне Манчестър Юнайтед през януари. Английският национал не получава мнго шансове за изява, а и договорът му изтича през лятото, като не се чака да получи предложение за нов подобен. По тази причина „ алените дяволи “ ще са подготвени да го продадат на минимална цена през зимата.

Хари Уинкс и Рос Баркли също са свързани с трансфер на североизток, защото също се борят за повече игрово време в своите клубове. Уикс изигра единствено 150 минути за Тотнъм през този сезон, до момента в който Баркли има единствено четири мача в шампионата за Челси и общо единствено 120 минути.

Съобщава се, че Хау обмисля да укрепи и отбраната и крайният бранител на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър също е обвързван с Нюкасъл. Бившият състезател на Тотнъм обаче има повече от година и половина от сегашния му договор и е титуляр на „ Уанда Метрополитано “, което поставия под сериозен въпрос сходен трансфер.

Exclusive: Newcastle United’s new owners confident they will be able to move swiftly in January transfer window to land targets - and have not encountered any reluctance from rival clubs to do business with them |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР