Организаторите на терористичните атентати в Барселона и Камбрилс са планирали

...
Организаторите на терористичните атентати в Барселона и Камбрилс са планирали
Коментари Харесай

Атентаторите от Барселона са планирали още едно нападение

Организаторите на терористичните атентати в Барселона и Камбрилс са възнамерявали още едно нахлуване, което е предвиждало взривяването на газови бутилки. Това оповестиха каталунските следователи, представени от Reuters.
По техни данни терористичната клетка, за която се допуска, че стои зад кървавите набези, се състои от минимум осем бойци, написа още ТАСС.
На 17 август на туристическата улица " Лас Рамблас " в Барселона водач на бус се вряза предумишлено в тълпата от жители. В резултат на нападението 13 души починаха, над 100 бяха ранени. Общо са потърпевши жители на 28 разнообразни националности, измежду които французи, австралийци, китайци и други Отговорност за нападението пое терористичната формация „ Ислямска страна “.
Тази нощ полицията ликвидира в Камбрилс в южната част на Каталуния четиримата терористи и рани още един, който малко по-късно умря. Терористите са се пробвали да извършат терористичен акт, сходен на този в Барселона. В резултат пострадаха седем души, в това число служител на реда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР