Овен – Жрецът Традиция През този период ще имате възможност

...
Овен – Жрецът Традиция През този период ще имате възможност
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп

Овен – Жрецът
Традиция

През този интервал ще имате опция да покажете лидерските си качества. Придържайте се прецизно към традициите, въпреки и те да са отживели времето си. Спазвайте прецизно всички процедури, в случай че заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето знание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена обстановка. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и знания в интерес на близките. За доста от вас интервалът е подобаващ за нова връзка или сватба.
Телец - Майка на мечовете
Мистерия

Външно изглеждате мощни и уравновесени. Използвате интелекта си, с цел да разбиете илюзиите на другите. Намирате се на върха на интелектуалните си качества. Вашето предусещане смайва близките, само че въпреки всичко и все пак изглеждате унили и угнетени. Добър интервал за психолози, дипломати и обществени чиновници.
Близнаци – Справедливост
Баланс

През този интервал би трябвало да сте обективни и безпристрастни. Нещата са сложени като на съд. Ситуацията е подложена на самокритика и везните могат да се наклонят мощно в едната или другата посока за вас. Равновесието е нежно и несигурно. По-добре отстъпете обратно, притаете мирис и преценете обстановката доста тъкмо.
Рак - Осмица мечове
Вмешателство

Поведението и наличието на другите смущават душевното ви успокоение. Чувствате се блокирани, като че ли пред вас има трудности, които не можете да преминете. Моментът е спешен за вас. Изпитвате боязън да поемете отговорност за пътя, по който би трябвало да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крайници. Реалността от време на време е груба, само че би трябвало да съберете сили, с цел да се справите и да продължите напред.
Лъв – Звездата
Надежда

Периодът ще е изпълнен с вяра и оптимизъм, религия и ентусиазъм. Много обещаващи благоприятни условия ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето наподобява ярко и привлекателно. Ще бъдете обзети от креативно ентусиазъм, хубост и просветеност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е изключително положителен и е блажен от звездите.
Дева – Мултивселена
Непривързаност

Пред вас съществуват доста благоприятни условия. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища наподобяват първоначално идентични, или даже потеглят от едно и също място, те водят до разнообразни върхове. Доверете се на своя интуиция, с цел да ви подскаже той накъде води вашият личен път. Насочете своята сила и разсъдък право към задачата. Бъдете обаче доста деликатни в избора на направлението към нея. И знайте, че животът има изключително възприятие за комизъм.
Везни – Отшелникът
Отражение

През този интервал би трябвало да отсеете същинското и трайното от подправеното и преходното. Стремете се към мъдрост, прояснение на душата и вътрешно умиротворяване. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже по какъв начин да разрешите дребните проблеми на всекидневието. През този интервал всички би трябвало да извърнат внимание на себе си. Картата не предлага публични изяви и подправени взаимоотношения.
Скорпион – Кулата
Разрушение

Не обръщате внимание на предизвестията. Обзело ви е лъжливо възприятие за сигурност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се против личните си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този интервал за непредвидени контузии или финансови загуби.
Стрелец - Седмица жезли
Смелост

Преодолейте несъгласията, единствено по този начин ще получите самопризнание и увещание от страна на близките. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте другите страни, обзети от несъгласия, да работят в съюз, дружно за общото богатство. Защитете нещо, което се намира в начален стадий на своето развиване. Достатъчно сте издръжливи, с цел да реализирате задачите си. Смелост, мощ и триумф са нещата, които ще ви съпътстват през този интервал.
Козирог – Императорът
Създаване

Период, в който ръководство, власт, престижи и всевъзможни тематики, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. Ако към този момент сте постигнали нещата, които желаете, в този момент идва времето, в което ще би трябвало да си извадите всички нужни документи и разрешителни, с цел да сте спокойни и чисти пред закона. През този интервал е нужно човек да вземе значимо решение, да се лиши от нещо, да спре да се пробва да успее в дадена посока. Ако сте почнали частен бизнес и нещата не вървят изключително добре, в този момент е времето да разберете, че единствено затъвате и е време да спрете. За тези, които са безработни, интервалът ще е удобен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този интервал е върху професионалния път.
Водолей - Четворка мечове
Примирие

Период на отмора и отдих. За някои от вас това е почивка след дълго боледуване или интервал на възобновяване. Край на лекуването, заточението и усамотението. Оставяте всичко неприятно настрани и възстановявате силата си. Ум, тяло, сърце и дух се сплотяват в едно, с цел да се възродите напълно.
Риби - Асо чаши
Емоции

Началото на един създаващ възприятието на пълноценност план или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна идея. Добра воля и божествено ентусиазъм, плодовитост и работливост, благополучие и обилие, удовлетворение и наслада са възприятията, които ще ви водят през този интервал. Следвайте призванието си и проявете схватливост към висшите равнища на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в предишното.

Маг Розали, " Телеграф "

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР