При всички положения няма да ни взимат много сериозно с

...
При всички положения няма да ни взимат много сериозно с
Коментари Харесай

Етиен Леви: Малките камъчета обръщат колата

" При всички положения няма да ни взимат доста съществено с такава дребна численост депутати, само че сме решени да бъдем безапелационни. Малките камъчета обръщат колата. Колкото по-сериозно се отнасят към нас като към една сериозна партия, която в чужбина имаше гласове, които превъзхождаха много от по-старите партии ", сподели Етиен Леви от партия " Величие " в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Леви сподели, че би трябвало най-сетне в България да има държавно управление, което да работи за издигането на България и българският народ да се усеща благополучен, че е жив. Допълни, че от партия " Величие " ще бъдат решителни, само че няма да размахват пръст. Биха изслушали ГЕРБ и техните оферти. Уточни, че сега е рано да се приказва в конкретика.

" Когато човек е национален фаворит, той е задължен да държи високо равнище и към гласоподавателите, и към сътрудниците си в Народното събрание. Такъв просташки език на мен не ми е прелестен ".

" Да бъдат почтени синове и дъщери на България. Това са национални избраници ".

Каза, че в никакъв случай не е харесвал, когато е виждал разногласията в Народното събрание, по тази причина прикани за почитание към персоналното достолепие.

" Не искам да слугувам нито на източната, нито на западната империя, нито на средноевропейската империя. Моята империя е дребната империя, наречена България и българският народ, където и да се намира той ".

По думите му гласовете за партия " Величие " са пристигнали по един доста натурален метод. Защо? И уточни своят мотив.

" Г-н Марков, господин Михайлов, направиха поредност от срещи освен в България, а и в чужбина. Говориха с един доста човешки и понятен език ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР