Нов кървав екшън на Евро 2024! Има втори убит, Берлин

...
Нов кървав екшън на Евро 2024! Има втори убит, Берлин
Коментари Харесай

Нов кървав екшън на Евро 2024! Има втори убит, Берлин почерня от полиция

Нов кървясъл екшън на Евро 2024! Има втори погубен, Берлин поченя от полиция. Нова кървава драма, в която са забъркани футболни почитатели раздруса Германия след началото на Евро 2024. Стотици служители на реда са блокирали берлинския квартал Моабит. Там незнаен е стрелял по време на мача сред Италия и Албания (2:1) в събота вечерта, заяви Bild.

23-годишен мъж е с прострелни рани в крайници и рамото. Според очевидци са се чули най-малко шест изстрела. Причината за стрелбата е спор за мача сред италианци и албанци.

След стрелбата в берлинския квартал Моабит почерня от полиция – регионът бе претъпкан от стотици тежковъоръжени служители на реда и елементи на специфичните сили. И до този миг стрелецът не е издирен.

Нов кървясъл екшън на Евро 2024! Има втори погубен, Берлин почерня от полиция 16.06.24 11:56 Как да се оправим с гастрита (ВИДЕО) 16.06.24 11:31 Полковник от запаса попиля Николай Марков: Само един злощастник може да напише това…! 16.06.24 11:29 Иво Инджев: Руzкият мир по ултиматума на Путлер сподели желанието му да продължава войната 16.06.24 11:11 Обявиха прогнозата за времето до края на юни! 16.06.24 10:47

Друг спор сред почитатели приключи със смъртен случай

След мача на откриването на Евро 2024, в който Германия победи Шотландия с 5:1 в петък вечерта, е зародило всеобщо сборичкване на стадиона на Унтерлидербах във Франкфурт. В мелето човек е бил погубен с прободна рана в гърдите, няколко други са били ранени.

В събота 31-годишен жител на Франкфурт се е предал в локалната полиция. Веднага е задържан и ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране, оповестиха вастите.

В събота се разбра, че различен мъж с нож е ранил няколко индивида по време на частно празненство за мача на Германия в град Волмирщет. Нападателят е бил прострелян от пристигналите служители на реда, а по-късно е умрял от раните си в болничното заведение, оповестява бТВ.

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР