Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а

...
Трябва да говорим истината. Той не призовава към преговори, а
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ: С Украйна сме не от милосърдие - това е наш стратегически интерес

" Трябва да приказваме истината. Той не приканва към договаряния, а към капитулация "
Замразяването на спора в Украйна не е отговор, а рецепта за бъдещи войни на експанзия, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на срещата на върха за Украйна в швейцарския курорт Бюргенщок, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Замразяването на спора през днешния ден, когато непознати войски окупират украинска земя, не е отговор. Това е рецепта за бъдещи войни на експанзия ", сподели тя в речта си.

" Вместо това би трябвало да подкрепим изчерпателен, обективен и резистентен мир за Украйна. Такъв, който възвръща суверенитета на Украйна и нейната териториална целокупност ", добави Фон дер Лайен.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис от своя страна също отхвърли изискванията на съветския президент Владимир Путин за мирни договаряния с Украйна и ги назова неуместни, съобщи ДПА.

" Трябва да приказваме истината. Той не приканва към договаряния, а към капитулация ", съобщи Харис на мирната конференция в Швейцария. " Америка застава на страната на Украйна не от състрадание, а тъй като това е в наш стратегически интерес ", добави тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР