Рубриката на Мариян Станков - Мон Дьо в Събуди се

...
Рубриката на Мариян Станков - Мон Дьо в Събуди се
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Обещал съм си да живея дълго заради сина ми

Рубриката на Мариян Станков - Мон Дьо в " Събуди се " ни среща с продуцента Андрей Арнаудов . В едно от дребното изявленията, които дава без колегата си Иван Христов, той приказва искрено за персоналния си свят, спомените от татко си - великият диригент Васил Арнаудов, бъдещите професионални провокации - премиерата на кино лентата " Гунди - Легенда за любовта " и фамилията си.

През сълзи Андрей си спомня последния диалог с непрежалимия си татко, който губи единствено на 12 години и споделя, че си е заречен да живее дълго, поради дребния си наследник Васил.
                             

В очакване на премиерата на " Гунди - Легенда за любовта ", която ще бъде на 8-ми октомври в кината, Андрей разкрива терзанията и насладите си, които съпътстват основаването на кино лентата, за чието основаване с Иван са отделили доста персонални средства и 4-5 години време.
                             

До 35-тата си година Андрей е вярвал, че след 40 ще бъде политик, само че тази концепция му става все по-далечна към днешна дата.

Център на живота му сега, с изключение на работата е фамилията му и любовта му с Емануела Толева.

За нея той споделя, че доста си наподобяват, само че тя има това чувство за подробност, което го кара да усеща домашния уют и обичта в фамилията.

Целият диалог и дали Иван и Андрей още веднъж сменят малкия екран вижте в изявлението нагоре!

В галерията ни са щастливите моменти на Андрей, Васил и Емануела!
 Щастливото семейство на продуцента Андрей Арнаудов, Емануела Толева и дребният Васил  Щастливото семейство на продуцента Андрей Арнаудов, Емануела Толева и дребният Васил  Щастливото семейство на продуцента Андрей Арнаудов, Емануела Толева и дребният Васил  Щастливото семейство на продуцента Андрей Арнаудов, Емануела Толева и дребният Васил
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР