Определението хулигани стана повод за поредната разпра между управляващи и

...
Определението хулигани стана повод за поредната разпра между управляващи и
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Определението „хулигани“ скара ГЕРБ с управляващите

Определението хулигани стана мотив за следващата свада сред ръководещи и съпротива. То бе изречено от вицепремиера и министър на околната среда Борислав Сандов от парламентарната естрада към депутатите от ГЕРБ .

" Престанете да се държите като хулигани в пленарна зала ", обърна се той към парламентарната група, след изявление на Александър Иванов, който съобщи, че много министри и вицепремиери са били на събитието в поддръжка на Украйна в четвъртък вечерта и означи, че действителните дейности и решения са по-важни, в сравнение с митингите.

Борислав Сандов взе думата и прикани ГЕРБ да не го репликират от място. " Престанете да се държите като хулигани в тази зала. Ако претендирате, че сте управлявали тази страна по добър метод, с държанието си затвърждавате противоположната теза ", сподели още Сандов. Той съобщи, че вчерашното събитие е било спокойно шествие в поддръжка на Украйна, а не митинг против държавното управление.

Десислава Атанасова реагира остро на думите, че ГЕРБ, че се държат като хулигани.

" Когато някой краткотрайно изпълняващ длъжността министър , дали на Министерство на вътрешните работи, дали на Министерство на околната среда и водите, или някой различен застане на тази парламентарна естрада и дава оценки, за който и да е депутат или за неговото държание, да му отнемате думата ”, прикани Атанасова ръководителя на Народното събрание.

„ Конкретно в тази ситуация този господин не знам от позицията на какъв приказва за парламентарната група на ГЕРБ, която има над 600 хиляди гласоподаватели на последните избори. За съпоставяне неговата партия , съдружие, организация и така нататък, не знам в действителност по какъв начин тъкмо се назовава, и ма 0.17 %, или 5554 гласа . Така, че не ми давайте оценка, господине ", обърна се ръководителят на ПГ на ГЕРБ към вицепремиера Сандов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР