Опаковано с любов1. Мъжки елек Scotch&SodaПродуктите на холандската марка са

...
Опаковано с любов1. Мъжки елек Scotch&SodaПродуктите на холандската марка са
Коментари Харесай

Селекция: КолеДААА

Опаковано с любов1. Мъжки елек Scotch&Soda
Продуктите на холандската марка са известни още от 80-те години с високото си качество, креативен метод и комфорт. Като този елек от ватирана материя и подобаваща за зимата подплата, който ще обезпечи топлота в всекидневието на всеки мъж. Предлага се в един размер. От, цена: 389.90 лева
2. Конструктор LEGO Ideas Central PerkТази година още веднъж си припомнихме паметния статус на сериала Friends и гения на неговите артисти. Да се позабавляваме още малко с тях и да построим положителния спомен със специфичния LEGO комплект - тухлена интерпретация на кафенето Central Perk, цялостна с достоверни елементи, един от който е свирещата на китара Фийби. Съдържа 1070 елементи.
от emag.bg и магазини " Комсед ", цена: 233 лева
3.Вълнен кариран шал Mango
Мек, топъл и обемен шал с кариран десен, който да разнообрази едноцветното палто и същински да сгрее. В един размер с дължина 190 см и широчина 40 см, от магазини Mango и на, цена 59.99 лева
Реклама 4. Ограничена серия Jacob Collier X Crocs Classic ClogАнглийският артист, композитор и продуцент Джейкъб Колиър си сътрудничи с Crocs Classic Clog. Затова и този модел е с талисмани, подписани от самия него, и с каишки, допълнени с музикални звънчета. Забавен избор за вашия младеж или пък другар музикант.
От магазин Crocs и на, цена: 154.99 лева
5. Комплект за лице The Ordinary The Daily SetДобро начало за запознаване с канадската марката, която предлага семпли клинични формули за разнообразни комбинации. Техният The Daily Set сплотява цялостни размери на най-продавания им почистващ препарат Squalane Cleanser (50 мл), Hyaluronic Acid 2% + B5 (30 мл) и Natural Moisturizing Factors + HA (30 мл)
От магазини Douglas и на, цена: 32.80 лева
Реклама 6. Belkin Boost Charge Magnetic Wireless Power BankМоже да имаме безграничен интернет достъп, само че в случай че нямаме батерия на смарт телефона си? Полезен подарък за тези, на които им е значимо да не остават без светещ екран на открито - портативна външна батерия с USB-C порт от мощ до 18W за зареждане и безжично зареждане с MagSafe.
от dice.bg, цена: 129 лева
7. Комплект ножове със стойка Bergner KobeДобре наточените ножове са подарък за всяка кухня когато и да е. Този комплект от неръждаема стомана с излята ръкохватка се състои от нож на основния готвач 20 см; нож Santoku 20 см; повсеместен нож 12.5 см; нож за разчистване на зеленчуци 9 см и стойка от бамбук и неръждаема стомана.
от магазин Bergner и нa, цена: 77.99 лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР