ВизиткаС 13 години опит в търговията Кристина Станкова е Business

...
ВизиткаС 13 години опит в търговията Кристина Станкова е Business
Коментари Харесай

B2B отделът дава възможност на бизнес клиентите за бързо и лесно пазаруване

ВизиткаС 13 години опит в търговията Кристина Станкова е Business to Business управител в " JYSK България ", като управлява най-новия отдел в скандинавската компания. Започва работа в JYSK през 2017 като шеф на 14-ия магазин на JYSK, намиращ се на комплекс Jumbo Plaza, София. Една година по-късно, през 2018, е определена за районен управител на Регион 1 и дава отговор за магазини в Пловдив и София. Кристина Станкова заема позицията районен управител в продължение на пет години, а от януари 2023 е B2B управител за " JYSK България ". Г-жо Станкова, на промяната на двете календарни години да стартираме с равносметката. Новост в наличието на компанията JYSK на българския пазар от май предходната година е основаването на специфичния отдел B2B за корпоративни клиенти. Какви резултати отчитате в неговото деяние за тези първи 8 месеца, какъв е приносът му към общото показване и продажби на компанията?
Определено тези 8 месеца бяха едно ужасно премеждие, само че мога да кажа, че за това малко време успяхме да отбележим едни чудесни резултати и на този стадий бележим растежи към 20% по отношение на миналата година. B2B отделът има доста добра колаборация с нашите магазини и това спомага да подобряваме резултатите всеки месец.
С какво се отличава услугата В2В, какво допълнително оферирате с нея на компаниите и други институции? Успяхте ли за относително късия интервал от въвеждането й да приложите в началото замислените промени в обслужването?
Това, което предлагаме допълнително на нашите бизнес клиенти, е освен професионално обслужване както от нашия отдел, по този начин и от всичките ни 52 магазина в страната, а и бърза доставка, страхотни предложения и непрекъснати наличия в нашата логистична база в Божурище. На клиентите ни не се постанова да чакат по 40 - 50 дни, с цел да получат мечтаните продукти. За късия интервал от месец май 2023 успяхме да сложим основите на развиването на отдел B2B, което ще продължава да ни бъде съществена цел през новата календарна година.
Как новите отдел и услуга улесняват бизнеса в контакта с JYSK, в избора им на нужните продукти и тяхната доставка? В каква тенденция са проектите ви за възстановяване и разширение на предлаганите от вас благоприятни условия?
Новият ни отдел дава опция на нашите бизнес клиенти да не им се постанова даже да излязат от техния офис, с цел да си изберат нужните за тях продукти. В забързаното всекидневие, което имаме, е значимо за всеки бизнес някои от процесите да бъдат усъвършенствани. Затова ние се стараем да дадем най-хубавите решения за клиента по отношение на неговите потребности и му оказваме помощ да приключи целия развой от избирането на продукти през закупуването им и тяхната доставка - бързо и елементарно. Освен това даваме опция за още по-лесно извършване на покупки, защото нашите заместник-управители в магазините са особено подготвени, с цел да могат да отговорят на потребностите и въпросите, които биха могли да зародят от нашите бизнес клиенти.
Реклама Проявяват ли интерес корпоративните ви клиенти към новата форма на обслужване? Имате ли противоположна връзка - какви са техните рекомендации за нея?
Да, несъмнено! Все повече компании се свързват с нас посредством имейл, телефон или посредством някои от магазините ни. За момента противоположната връзка от нашите клиенти е много позитивна и несъмнено те са удовлетворени от това, че могат да се възползват от нашите преимущества. Това ни дава още повече тласък да се развиваме и да можем да им предложим още по-добра услуга.
Какво включва бизнес тактиката ви за развиване на В2В услугата през почналата 2024 година? Кои са новите и предпочитани групи клиенти, към които се насочвате? С какви нови предложения очаквате да ги привлечете
Нашата бизнес тактика през новата година е да бъдем още по-видими за нашите клиенти и да търсим допустимо най-хубавите решения за тях. Ще работим интензивно върху образования на нашите сътрудници във всичките ни магазини, с цел да може да подсигуряваме едно ужасно обслужване на всички бизнес клиенти.
Свързани публикации JYSK ще открие шест нови магазина в страната до края на годината 27 май 2023, 12:13 Датската JYSK влага 12 млн. евро в уголемение на логистичния си център в Божурище 1 февруари 2022, 06:01
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР