Очевидно поисканата оставка на Валери Жаблянов е реакция на колегите

...
Очевидно поисканата оставка на Валери Жаблянов е реакция на колегите
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Жаблянов няма за какво да се извинява и да подава оставка

Очевидно поисканата оставка на Валери Жаблянов е реакция на сътрудниците от ръководещото болшинство един път като реванш за оставката на господин Димитър Главчев, и повторно - да не стане по този начин, както ние сме поискали. Не виждам за какво господин Жаблянов би трябвало да подава оставка. Това сподели в изявление за предаването " Преди всички " Ирена Анастасова, член на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " във връзка на изразеното мнение на депутата Валери Жаблянов съгласно което Народният съд е " належащо и неизбежно правораздаване ".

Валери Жаблянов няма защо да се извинява, беше безапелационна тя: Ръководството на партията и управлението на парламентарната група е решило това и аз ще се съобразя с решението им. Ако господин Жаблянов е имал чувството, че е прекалил, може би, той има правото да се извини, само че аз не виждам неистина в това, което е споделил. Със сигурност е имало присъди на така наречен Народен съд, които не са обективни и за това ние неведнъж сме се извинили. 1991-а година ние публично се извинихме. По какъв брой мотиви сме споделили, че съжаляваме.

За мен тематиката се измества. Темата беше „ Луковмарш ". Прочита на неговите думи я измести и може би, това беше търсено. Г-н Жаблянов е извънредно правилен човек и не би си разрешил да напише нещо, което не е негово разбиране и което не дава отговор на историческите обстоятелства, добави Ирена Анастасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР