Руско нападение срещу страни от НАТО е малко вероятно, а

...
Руско нападение срещу страни от НАТО е малко вероятно, а
Коментари Харесай

Орбан: Тече подготовка за влизане на Европа във войната

Руско нахлуване против страни от НАТО е малко евентуално, а диалозите за хипотетична съветска опасност в Европа са маневра на Запада за подготовка за война. Това съобщи унгарският.

„ Споменаването на съветската опасност би трябвало да се преглежда по-скоро като подготовка

за влизане във войната. Това, което се случва в този момент, е сходно на настроението преди Първата и Втората международна война. Това може да се види в медиите и изказванията на политици “, сподели Орбан.

Той означи, че при започване на спора Европа е изпращала единствено каски на Украйна. След това са почнали доставки на военна техника, а в този момент приказваме за прекачване на бойци.

Орбан: Тече подготовка за влизане на Европа във войната 24.05.24 10:11 Съвременният наш кмет е цялостен кретен(ВИДЕО) 24.05.24 09:43 Пентагонът: Съединени американски щати подписаха контракт за построяването на две ракетни фрегати до 2030 година 24.05.24 09:27 Политическа партия е злополука: Авторитарните нагони и самоназначилите се за “добри сили ” би трябвало да бъдат лимитирани 24.05.24 09:05 Как да си създадем напитка, наречена балсам на младостта вкъщи 24.05.24 09:01

Орбан също акцентира, че най-лошият сюжет би бил боен спор сред НАТО и Русия. По думите му Унгария се придържа към хартата на НАТО. Алиансът се основава на защита и взаимопомощ.

SafeNews напомня, че на 23 май, унгарският министър председател означи, че за мирното разрешаване на украинския спор не са задоволителни паралелни договаряния сред Москва и Киев. Те би трябвало да се провеждат сред Русия и Съединени американски щати. За да се дефинира системата за сигурност в Европа от 20-30 години.
На 22 май унгарският външен министър Петер Сиярто съобщи, че въвеждането на войски на западни страни в Украйна ще докара до нова международна война. Унгария към този момент е „ изтощена от тези рискови изказвания “, Както и от „ опитите цяла Европа и даже целия свят да бъдат въвлечени във война “, означи дипломатът.
На 11 май, френският президент Еманюел Макрон съобщи, че Европа би трябвало да е подготвена да сдържи Русия. Ако Москва „ прекали “ в спора в Украйна от позиция на западните страни. Освен това на 2 май френският водач за следващ път съобщи, че не изключва опцията за изпращане на войски от Европа в Украйна.

Източник: Радио Кошут /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР