Коя партия е по-лява и по-автентична и какво се случи

...
Коя партия е по-лява и по-автентична и какво се случи
Коментари Харесай

Манолова се заигра с паролите: Слагам ги в чувала и ги завличам!

Коя партия е по-лява и по-автентична и какво се случи с паролите на " Левицата ” за Instgram и TikTok разяснява Мая Манолова, претендент за народен представител от " Солидарна България ”, в ефира на предаването " Пресечна точка ”.

" Много е смешно, когато аналогови хора разясняват обществените мрежи ”, означи Манолова по отношение на проблема с паролите на " Левицата ”. " Не знам по какъв начин Миков си показва " завличане ” на пароли. Може би с модерните в последно време чували и торби – поставям в чувала и отмъквам ”, сподели тя.

Кандидатът на " Солидарна България ” отхвърли да е " завличала ” паролите за обществените мрежи на " Левицата ”. " Няма смисъл да се възползвам от техните профили ”, сподели Манолова. " Аз съм първият политик, който има 62 000 почитатели и над 1,3 милиона гледания в TikTok на видеа за приканване на изборна интензивност ”, разясни тя.

Относно появяването на доста леви обединения за един кръг гласоподаватели Манолова уточни, че " неналичието на хрумвания води до продуцирането на кавги ” и също, че никой не пита " кой е по-ляв ”. По думите ѝ българските жители " изнемогват ” и желаят някой да реши проблемите им, а дружно с Ваня Григорова са подготвени точно за това.

Ние няма да се събираме с ГЕРБ, Българска социалистическа партия или ПП-ДБ, съобщи Манолова. И уточни, че измежду идеите на " Солидарна България ” са въвеждането на необлагаем най-малко, слагането на таван на банковите такси и понижаване на цената на тока.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР