Ден преди празника на буквите, докато снимаме репортаж за Българския

...
Ден преди празника на буквите, докато снимаме репортаж за Българския
Коментари Харесай

Буквите за Ния

Ден преди празника на буквите, до момента в който снимаме репортаж за Българския състезателен тотализатор, инцидентно към екипа на bTV Новините идва едно малко, красиво момиченце.

То желае да ни разкрие един от гениите си.

След позитивно мигане от майка си, дребната Ния, която е единствено на 4 години, без капка терзание ни рецитира стихотворение, което е умно и приказно.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор 3 мин. Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор 3 мин. Село Козарско празнува 24 май: 150 къщи в Пазарджишко с българския трикольор  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май

Стихче, което няма потребност от показване. Всеки от нас го знае, тъй като като че ли сме го писали самите ние. Може би, тъй като думите са толкоз обичани и се предават от баба на внуче, от майка на дете.

И всеки ги усеща като национална мъдрост.

И ние по този начин ги усетихме от устата на едно дете на 4г.

Вижте Ния със стихотворението „ Родна тирада “ на Ран Босилек.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР