Г-н Корбин е избран за първи път да представлява Ислингтън

...
Г-н Корбин е избран за първи път да представлява Ислингтън
Коментари Харесай

Общи избори: Джереми Корбин потвърждава, че ще се кандидатира като независим в Ислингтън Норт

Г-н Корбин е определен за първи път да съставлява Ислингтън Норт през 1983 година и го е печелил на всеки от последните 10 избора.

Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър на процедура забрани на своя предходник въобще да се кандидатира като претендент на лейбъристите, когато предложи предложение на ръководещия орган на партията, Националния изпълнителен комитет (NEC), в което се споделя, че господин Корбин „ няма да бъде утвърден от NEC като претендент от името на Лейбъристката партия на идващите общи избори ".

Той цитира ужасното проваляне на Лейбъристите на общите избори през 2019 година с аргумента, че кандидатурата му би трябвало да бъде блокирана и сподели, че възможностите на партията да обезпечи болшинство в Камарата на общините ще бъде „ доста понижен “, в случай че бъде утвърден.

Обръщайки се към пожизнените гласоподаватели с вълнуващо обръщение в Islington Tribune, някогашният водач на лейбъристите сподели: „ Аз съм тук, с цел да съставлявам хората от Islington North на тъкмо същите правила, които съм о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР