Няма фирма в Добрич, която да произведе такова количество суджук.

...
Няма фирма в Добрич, която да произведе такова количество суджук.
Коментари Харесай

Живко Суджука призна дали обича суджук и изригна: Борисов ми е обиден, защото...

Няма компания в Добрич, която да създаде такова количество суджук. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов. Както БЛИЦ заяви през вчерашния ден той проговори за първи път, откакто бе упрекнат за аферата „ Суджукгейт “. " Какъв лист?! Какви са тия описи... Добри юристи му дават концепциите. Това са измислени неща. Ще се занимавам с премиера, парията, непотребни нелепости. Съжалявам че всички се вързаха на това, смешно е ", добави той.

" Той знае че съм непосредствен до Борисов. Градът е дребен, всичко се знае. Няма за какво да употребявам името на Бойко и няма кого да натискам. Как да натискам човек, който няма нищо. Не мога да си го показва и по тази причина се учудих на акъла му ", сподели Мартинов.

За връзките си с Борисов, той сподели: " Нормално е да бъде афектиран, аз нищо не съм желал от тази партия и от него за себе си. Чухме се единствено в писмена форма. Казахме си, че не желая да злоупотребя с името му и че ще дам оставка ".

Запитан дали обича суджук, Мартинов сподели: " Има ли човек, който да не обича месно произведение?! ".

Относно другите си шест по-малки прегрешения, той отхвърли. " Фиш не съм имал, нито полицейска инспекция. Не съм оказвал и напън на органите на полицията ", сподели Мартинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР