В Благоевград още от днес започват честванията за 24 май

...
В Благоевград още от днес започват честванията за 24 май
Коментари Харесай

В Благоевград започват честванията за 24 май

В Благоевград още от през днешния ден стартират честванията за 24 май и празника на града , заяви в профила си в обществената мрежа Фейсбук кметът Методи Байкушев

Програмата ще продължи три дни и е наситена с разнородни събития. 

На 23, 24 и 25 май от 20:00 ч. пл. „ Македония “ ще посрещне Силвия Кацарова, „ Молец “, Бисера и Лидия, Ансамбъл „ Пирин “, Камерна опера, Биг Бенд – Благоевград със солистите Христина Кацарска и Марияна Костова и музикално учебно заведение „ Престо “.

От 24 до 26 май на пл. „ Георги Измирлиев “ ще минават тържествените шествия на прелестните зрелостниците от випуск 2024 година

Около 11:00 ч. на 24 май ще се състои и шествието на учебните заведения от Благоевград във връзка Деня на светите братя Кирил и Методий. Деца, учители и родители ще се насочат към площад „ Македония “, съпровождани от Биг Бенд и младежкия духов оркестър към Центъра за личностно и креативно развиване.

„ Градът кипи от раздвижване, сигурен съм, че страстта от всяко осъществяване на участниците ще бъде огромна. Благоевград ни сплотява! Благоевград чества! “ , написа още в обществената мрежа Фейсбук кметът Методи Байкушев. 

Обвиняем за опит за ликвидиране отива на съд в Благоевград

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР