Няма доказателства за извънземни, но и не установен произходът на

...
Няма доказателства за извънземни, но и не установен произходът на
Коментари Харесай

Няма доказателства за извънземни

Няма доказателства за извънземни, само че и не открит произходът на летящите в небето обекти.  Това разгласи админът на НАСА Бил Нелсън на специфичен брифинг, отдаден на НЛО, засичани през годините в небето.

Екипът на НАСА, образуван през юни предходната година, ще продължи да изследва тези явления, сподели Нелсън. Той даде обещание, че това ще се случва транспарантно.

Нелсън акцентира, че

учените са самостоятелни и ще не престават да оповестяват изводите от проучванията си на света

Нелсън сподели също, че съгласно изчисленията на учените от НАСА вероятността да се откри планета, подобаваща за живот – достатъно сходна на нашата, е едно към 1 трилион.

Както SafeNews писа по-рано, 30 минути преди брифинга, организацията показа цялостния отчет на екипа онлайн, който има за цел да осведоми какви вероятни данни могат да бъдат събрани в бъдеще, с цел да се хвърли светлина върху природата и произхода на НЛО. Докладът не е обзор или оценка на предходни неидентифицирани наблюдения.

Твърдението, че няма доказателства за извънземни, е доказано и от различен разбор на галактическата организация

Почти 98% от докладваните наблюдения на НЛО могат да бъдат обяснени. Липсата на висококачествени данни и фрагменти обаче попречва способността на откривателите да приложат „ прецизен теоретичен надзор “.

Това стана ясно от първия обществен панел на НАСА по отношение на неидентифицираните летящи обекти.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР