Нешка Робева със страшно разкритие: Отвратена съм от този спорт,

...
Нешка Робева със страшно разкритие: Отвратена съм от този спорт,
Коментари Харесай

Нешка Робева със страшно разкритие: Отвратена съм от този спорт, той не беше моя мечта!

Нешка Робева със ужасно разобличаване: Отвратена съм от този спорт, той не беше моя фантазия! Винаги ме е водил ужаса, че хората чакат от мен “. Това разгласи именитата някогашна състезателка и дългогодишна треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. 

„ Спортът не беше моята фантазия “, призна Робева и продължи: „ Аз играех балет и танци, приключих такова учебно заведение “. Признанията й стигнаха до там да показа, че е изпитвала мощна виновност, откакто взема бронзов орден на първото си присъединяване на международно състезание.

„ Не смеех да вървя по улиците, с цел да не ме познае някой. Тогава ме направиха „ Заслужил занаятчия на спорта “. Не мога да схвана за какво лишиха това самопризнание на спортистите и на треньорите. То не се даваше по благосклонност “.

 Нешка Робева разяснява

Нешка Робева със ужасно разобличаване: Отвратена съм от този спорт, той не беше моя фантазия!

19.05.24 16:04  Унгария дефинира

Ужас край Будапеща: Жертви и изчезнали след конфликт на лодки в Дунав

19.05.24 15:40

Емил Йотовски с учудване: Боже, какъв отегчителен ден!

19.05.24 15:17

КПКОНПИ и прокуратурата погват Ариф Маджид за кражба на 700 хиляди лева национална пара̀

19.05.24 15:13  Руски мафиот

Руски мафиот управлява незаконна група на кремълското военно разузнаване ГРУ у нас

19.05.24 14:55

Никога не е имало случай да ме натискат политически, с цел да загубим от тима на Съветския съюз, през 1987 – 1989 година си имах разправии, показа Робева. Тя разгласи, че тогавашното българско държавно управление е правело всичко допустимо да провали тима, с цел да накаже персонално Робева. „ Удряна беше моята политическа изява “, добави тя.

МОРАЛ И ПАРИ В БЪЛГАРСКАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

„ Понятието морал стана доста разтегливо, само че без пари мъчно се прави огромен спорт. По мое време бяхме възпитавани, че няма дребни и огромни нации, а дребни и огромни хора, и ние можем да победим. Спортистите заставаха, с цел да защитят името на България„.

Робева заключи изрично: „ Спорт без треньорски фрагменти не може да се прави. Треньорите са в такова унизително състояние. Пари се дават на федерациите. Отвратена съм и се отдалечавам от ден на ден от този спорт, в който първо се оповестява какъв брой пари е спечелил някой “, добави с болежка Робева

Източник: БНР

Още вести четете в: Живот, Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР