Нови шокиращи разкрития се появиха за 14-годишния Георги С., който

...
Нови шокиращи разкрития се появиха за 14-годишния Георги С., който
Коментари Харесай

14-годишният циганин Георги, освен жена изнасилил и ученичка в Германия

Нови шокиращи разкрития се появиха за 14-годишния Георги С., който бе арестуван за обезчестяване в Германия. Той и преди се е гаврил полово с жертвата си, написа немското издание Bild. Той е причинител на три хипотетични полови похищения в Германия.

Груповото обезчестяване в Мюлхайм на Рур (в област Северен Рейн-Вестфалия), при което две момчета (12 г.) и трима юноши (14 г.) грубо малтретираха и изнасилиха 18-годишно момиче в гора, потресе Германия.

Георги С. (14 г.) беше основният обвинен в закононарушението и бе арестуван. Във вторник беше изправен в съда, с цел да се удължи задържането му от окръжния съд в Мюлхайм на Рур.

Той към този момент е упрекнат и в това, че е изнасилил жертвата на действието от 5 юли 2019 година и на неуточнена, предхождаща закононарушението, дата през лятото на 2019 година "., заяви на правосъдното съвещание Мари Фалбуш от прокуратурата в Дуисбург.

Заподозряният Георги С. е от семейство, пристигнало в Германия през 2017 година Според съседка на фамилията на Георги татко му е нападателен.

Георги остава в ареста. В допълнение към двете хипотетични изнасилвания той е упрекнат и в трети случай на полово принуждение.

Твърди се, че преди 11 месеца - тогава е бил още 13-годишен, е изнасилил ученичката Джанин (името е заменено от изданието, с цел да резервира самоличността на 14-годишната девойка), като изнасилването станало на детска площадка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР