Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров похвали отбора си

...
Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров похвали отбора си
Коментари Харесай

Любомир Киров: Отиваме да затворим серията веднага, още във вторник

Старши треньорът на Рилски състезател Любомир Киров похвали тима си за представянето при, след която отборът му към този момент води с 2-0 в борбата за купата в НБЛ:

„ Видях мач на високо баскетболно равнище, не доста положително в отбрана, не го чаках. Мислех, че ще има повече напрежение, само че и двата тима очевидно бяхме много отпуснати, по този начин както трябваше да играем. Вървеше нападението и на двата. Видях във значимите моменти верни решения на нашия тим и темперамент, за мен това беше основното. Отборът на Балкан се бори, също ги приветствам, само че ние взехме верните решения в верните моменти и по тази причина спечелихме мача.

Казахме си, че не можем да започваме като предния мач - да ни вкарат 30 точки за една част, а ние да сме вкарали 12. Днес беше 26:27, обикновено е, плейофи са, само че ни оказа помощ да сме по-освободени, бяхме 50% от тройката, тъй че беше добре.

В Ботевград се играе мъчно. Ще кажа на момчетата, че ни би трябвало ни още един мач, отиваме да затворим серията незабавно, във вторник, и нищо друго. Мислим за мача във вторник, нищо повече. Утре ще починем, каквото можем, ще променим, само че би трябвало да си оставят сърцата на игрището и да спечелим в Ботевград. "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР