Уверете се, че не го носите в дъжда, защото ще

...
Уверете се, че не го носите в дъжда, защото ще
Коментари Харесай

Защо купуваме дрехи за живот, който не водим

„ Уверете се, че не го носите в дъжда, тъй като ще остави белези върху велура “, отбелязва радостно продавачката в Sandro, до момента в който деликатно опакова новия ми велурено яке с ресни. „ Разбира се “, споделям, въображаемо отмествайки очевидните проблеми с годността за носене на якето. А точно, че пребивавам в Лондон и сме склонни да имаме няколко сезона дневно. Дъждът, за жалост, е най-надеждният.

Велуреното яке с ресни се вписва съвършено в естетиката на идеализираната версия на мен в Instagram. Тя живее сред Лисабон и Копенхаген, обича да носи спорни щампи и се радва на трагични слънчеви очила. Тя е страхотна, само че в реалност бих споделил, че ежедневната ми хармония е по-класическа; дънки, плътни неутрални цветове и мощно яке.

Сакото от велур не е изолиран случай. Друга моя покупка включваше чифт обсипани с перли, бели мокасини на Gucci, които имах вяра, че ще бъдат съвършените ежедневни мокасини. Изявление, несъмнено, само че доста функционално и уместно за носене на работа, въпре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР