В ярка, изненадващо тиха фабрика в западна Ирландия работниците довършват

...
В ярка, изненадващо тиха фабрика в западна Ирландия работниците довършват
Коментари Харесай

„EV е скучно, всичко е решено“: Защо една ирландска компания за батерии излиза извън пътя

В ярка, изненадващо тиха фабрика в западна Ирландия служащите довършват батериен пакет, толкоз огромен, че имате потребност от стълба, с цел да стигнете до върха.

С тегло от към 1,5 тона, компанията споделя, че това е най-големият самостоятелен пакет на пазара на електрически транспортни средства през днешния ден, доставящ съвсем 300 киловатчаса мощ.

След като бъде подложен в белия му корпус железна обвивка, този пакет на стойност €150 000 — и шест други идентични, всяка съдържаща 16 128 обособени кафези, които са малко по-дълги и по-дебели от AA акумулатори — е предопределен за австралийски мини камион. Това е единствено едно от транспортните средства, които ирландската компания Xerotech доставя, защото минната, строителната и други промишлености се стремят да понижат своите въглеродни излъчвания.

Възприемането на EV пътнически коли се форсира, само че основният изпълнителен шеф Бари Фланъри сподели, че Xerotech се насочва към „ историята на по-голямата картина за това по какъв начин всички тези други неща става...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР