Ансамбълът на България защити абсолютната си титла в многобоя на

...
Ансамбълът на България защити абсолютната си титла в многобоя на
Коментари Харесай

Ансамбълът на България защити европейската си титла

Ансамбълът на България отбрани безспорната си купа в многобоя на 40-о Европейско състезание по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща.

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева бяха безапелационни и в двете си изигравания, а за композицията с пет обръча получиха рекордната оценка от 39.150 точки.

" Чувстваме се прелестно, че успяхме да защитим точно тази купа. Това ни беше последното огромно съревнование преди олимпиадата и сме доста щастливи за това, че успяхме да покажем композициите си по един добър метод. И се надяваме да продължаваме по този начин! ", сподели Камелия Петрова.

" От последното ни съревнование няма промени в композициите, само че успяхме да създадем всички бонуси, които са ни заложени, без доста грешки и си изхвърляхме тъкмо. Може би по тази причина получихме тази оценка на обръчи ", добави София Иванова.

" Много ми хареса на първото място, доста ги обичам - и тях, и треньорките и целият екип. Много съм щастлива. Не се притеснявах, с лекост беше всичко ", сподели дебютантката на подобен конгрес Магдалина Миневска.

" Концентрирахме се, успяхме да се овладеем, страсти всичко, излязохме и си изиграхме второто комбиниране ", съобщи Маргарита Василева на въпрос по какъв начин са се справили с напрежението преди второто излизане на килима с ленти и топки.

" Сега остана единствено олимпиадата. Ще упражняваме доста интензивно и се надяваме и там да покорим върха ", приключи Рейчъл Стоянов.


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР