Ние, от ГЕРБ-Шумен, остро осъждаме действията на вътрешния министър Бойко

...
Ние, от ГЕРБ-Шумен, остро осъждаме действията на вътрешния министър Бойко
Коментари Харесай

ГЕРБ-Шумен скочи на Бойко Рашков

Ние, от ГЕРБ-Шумен, остро осъждаме дейностите на вътрешния министър Бойко Рашков, който като началник на предизборния щаб на кандидат-президента Румен Радев, става все по-арогантен и безпардонен в опитите си да подсигурява победа на съперниците на ГЕРБ. Това се споделя в публична позиция на структурата в Шумен, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Какво се случва с необятно прокламирания девиз за почтеност и честност, до момента в който Рашков употребява полицейските чиновници за напън върху една единствена партия и ги въвлича в своите операции?, питат от ГЕРБ.

На разпити в Шумен са привиквани претенденти за депутати от коалиция ГЕРБ-СДС, общински съветници от Политическа партия ГЕРБ, техните съпруги и майки.

Както нормално - като съображение за респектиращите акции се показват получени неизвестно от кого сигнали за платен избор.

Специализираната полицейска интервенция по заповед на Бойко Рашков е в ход в ОДМВР-Шумен, само че единствено против членовете на ГЕРБ, застрашавайки сигурността и спокойствието в смесените райони. От ГЕРБ-Шумен се питаме какво още можем да чакаме от силовака Бойко Рашков и началника му Румен Радев в оставащите дни до изборите.

Случилото се до този миг както на територията на област Шумен, по този начин и цялата страна - ни кара да считаме, че задачата на анти-ГЕРБ акцията не е и в никакъв случай не е била пресичането на порочни практики или гарантиране на правдивост, а деформиране на публичното мнение в навечерието на изборите.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР