Невероятно предложение към президента Румен Радев отправи Бойко Борисов по

...
Невероятно предложение към президента Румен Радев отправи Бойко Борисов по
Коментари Харесай

Борисов с невероятно предложение към Радев

Невероятно предложение към президента Румен Радев насочи Бойко Борисов по време на днешното си включване от Банкя. Премиерът в оставка излъчваше онлайн срещата си с представители на туристическия отрасъл.

Правителството в оставка да остане служебно, щял да изиска Борисов, в случай че бил на мястото на президента Радев. Според премиера в оставка след евентуалните бързи предварителни избори партията на Слави Трифонов отново няма да има болшинство да ръководи и може отново да се върви на избори. В идващия парламент пък щели да влязат и „ патриотите “. Борисов даде за образец Гърция, където първата партия получавала бонус 50 депутати и по този начин се осигурявала непоклатимост.

Накрая водачът на ГЕРБ съобщи: „ Дай, Боже, по-бързо да ни изчегъртат. Стана един месец към този момент не можем да си тръгнем. Знаеш ли к`во мъчно? В Народното събрание ни поставят мораториум, а президентът вика „ дано си работи държавното управление “. Той, в случай че е остроумен, знаеш ли какво ще направи – в случай че бях аз, излизам на следващия ден и споделям „ служебното държавно управление – ми... това държавно управление, да влизат, да се оправят с... по този начин “ и си очаквам президентските избори и си удрям от раз. Само че омразата им е толкоз мощна, че, нали, приказката... тя е доста хубава сентенция, вика „ дано ми изгори плевнята, но да му изгори и къщата на съседа “. Не знам дали в друга страна има такива поговорки. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР