Тежка обида към над 16 000 полицаи са твърденията на

...
Тежка обида към над 16 000 полицаи са твърденията на
Коментари Харесай

Калин Стоянов : Демерджиев омаловажава работата на над 16 000 полицаи , които се справиха с вота

Тежка засегнатост към над 16 000 служители на реда са изказванията на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев, че Министерство на вътрешните работи не е провело нито една акция за пазаруване на гласове. Това написа във профила си във фейсбук Калин Стоянов, който зае поста тъкмо след Демерджиев.

Стоянов напомни, че по времето на Демерджиев шестима служители на реда бяха убити, до момента в който се бореха с незаконната миграция. И уточни, че бежанският напън е бил овладян едвам 3 месеца след неговото овакантяване.

Ето и цялата обява на Стоянов:

По мотив следващите безпочвени нападки на някогашния длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и в отбрана на професионалната чест и достолепие на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, чиято активност той още веднъж омаловажи, намирам за належащо да внеса малко изясненост.

▶️Твърденията на този човек, че Министерството не е осъществило нито една интервенция за обезвреждане на пазаруване на гласове, не просто са голословни и не дават отговор на истината, а тъкмо противоположното. Те са тежка засегнатост към труда на над 1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ полицейски чиновници, които бяха ангажирани с защитата на публичния ред и застраховане на свободния и почтен избор на членове на Европейски парламент и за Народно заседание. Резултатите от вложените старания са недвусмислени.

▶️Красноречива е и оценката, която представителите на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа дадоха за работата на българските институции, съгласно която изборите бяха свободни, транспарантни, добре готови и извършени.

▶️Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев, по времето на който за жалост живота си изгубиха шестима чиновници на Министерството в борбата с незаконните мигранти, евентуално не може да повярва, че Министерство на вътрешните работи овладя мигрантския напън три месеца откакто той освободи поста!

▶️Днес Иван Демерджиев още веднъж тежко обиди хилядите чиновници, които непрекъснато охраняват българските граници, до момента в който той обикаля по телевизионните студия и внушава лъжи.

▶️Всъщност, може би господин Демерджиев би трябвало да бъде запитан за какво при близо 4 пъти по-висок мигрантски напън по негово време, са формирани извънредно дребен % досъдебни производства!?

✅ Когато приказваме за отличните резултати на Министерство на вътрешните работи, с помощта на които България бе призната в Шенгенското пространство, не би трябвало да забравяме, че до момента в който Демерджиев заемаше поста вътрешен министър, страната ни беше тотално блокирана за всевъзможни договаряния, свързани с приемането ни в Шенген. Отчитайки даже единствено този факт, Демерджиев е последният, който би трябвало да прави, какъвто и да е коментар, обвързван с преодоляването на мигрантския напън, с който той въобще не се оправи!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР