Неотдавнашното действие на цената на Биткойн повиши тревогите в криптоиндустрията

...
Неотдавнашното действие на цената на Биткойн повиши тревогите в криптоиндустрията
Коментари Харесай

Биткойн може да се отдръпне тази седмица, ще го последвaт ли тези алткойни?

Неотдавнашното деяние на цената на Биткойн увеличи паниките в криптоиндустрията след смяната на бичия подтик, която изтласка цената на криптовалутата над поддръжката от $31,000, която се задържаше в продължение на седмици.

Следвайки тази инерция, анализаторите направиха забавни прогнози за идно оттегляне през тази седмица. Алткойните като BTCS е по-малко евентуално да бъдат наранени от настъпващата пазарна промяна.



BTCS на Bitcoin Spark държи цената си на $3.50, защото вложителите се възползват от фаза 9 на предварителната продажба на плана преди формалната му дебютна цена от $10.

Дали криптовалутите се повишават прекомерно бързо?

Криптовалутите се смятат за волатилни цифрови активи. Ето за какво е обикновено цените им да се движат доста при съществуването на бичи макро- и микроикономически фактори, които подхранват растежа на блокчейн технологията.

Възвръщаемостта, предлагана от Биткойн, непроменяемо господства над другите финансови пазари, като превъзхожда възвръщаемостта, издавана от главните показатели като S&P 500 и Nasdaq, както и от така наречен вместилище на стойност – златото. Неотдавна няколко компании подадоха заявки за утвърждение на издаването на Биткойн ETF от Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища (SEC), само че ориста на тези заявки към момента не е дефинитивно решена.

Въпреки това Комисията към момента изследва последствията от одобряването на Биткойн ETF, което, в случай че бъде утвърдено, може да значи по-нататъшен растеж на цените.

Може ли крипто бранша още веднъж да се срине?

След неотдавнашното бичо придвижване на Биткойн над равнището от $31,000 някои анализатори предвиждат идна промяна, изобразена от техническия разбор, разкриващ равнищата на опозиция, избрани от мечешкото придвижване през май. Въпреки че е невероятно да се планува тъкмо посоката на пазара, евентуално е той да продължи да се поправя.

Основният фактор зависи от това по какъв начин ще се движи Биткойн през идващите няколко дни. Въпреки това планове като Bitcoin Spark са ваксинирани против ценовите съмнения, които се следят в криптовалутната промишленост, като оферират най-хубавите амортизирани вложения за крипто вложителите, които търсят дълготрайни облаги.

Ще се увеличи ли цената на BTCS?

BTCS е функционалната криптовалута на екосистемата Bitcoin Spark – платформа, която предлага на потребителите по-бърза, по-евтина, мащабируема и по-печеливша екосистема от своя блокчейн-майка (Биткойн). Въпреки че е относително нова в блокчейн екосистемата, предварителната продажба на Bitcoin Spark е наклонност от самото ѝ начало.

Големи играчи от промишлеността като “китовете ” показаха мнението си за плана, заявявайки, че цената на BTCS е на път да експлодира до нови исторически върхове след формалния си дебют.

Но за какво прогнозата за Bitcoin Spark е бича? Положителните мнения за Bitcoin Spark произтичат от бъдещата полза и функционалност на плана.

Разработчиците на плана показват генерирането на доходи като неповторима трансформация, вградена в екосистемата, с цел да направи участниците в мрежата (миньори и стейкъри) печеливши, употребявайки лимитирано предложение на BTCS, без значение от преобладаващите пазарни условия.

Платформата има намерение да сътвори два потока на доходи, които да зареждат към този момент основаните пулове за рандеман на ликвидност с BTCS, извоювани като доходи. Основният поток от доходи на Bitcoin Spark ще дава на Web3 и не-Web3 клиентите мощността, която ще бъде непряк артикул от добива на BTCS.

Тройно одитираният смарт контракт на Bitcoin Spark има пласт за рандеман, който ще разреши на миньорите да употребяват неизползваната изчислителна мощ и да я дават на физически лица или организации, които се нуждаят от мощ за осъществяване на комплицирани виртуални калкулации.

Клиентите ще би трябвало да закупят BTCS токени от циркулиращото предложение в тържищата и да платят на платформата, употребявайки цифрови валути, с цел да получат достъп и да употребяват скъпата изчислителна мощ.

След това полученият приход ще бъде ориентиран към ликвидните пулове на миньорите за заслужено систематизиране сред доставчиците на GPUизчислителна мощ. Тази функционалност ще разреши на миньорите на BTCS да печелят от самото начало, без да се преценяват с преобладаващите пазарни условия.

За да създадат процеса по-малко комплициран, разработчиците на Bitcoin Spark откриха метод да създадат форк от главната мрежа на Биткойн, с цел да създадат мрежата за непряк артикул лесна за рандеман и по-малко енергоемка.

Това изобретение образува вратата към децентрализираните действия за рандеман на BTCS, защото процесът на рандеман беше модернизиран до устройства с ниска консумация на сила като мобилни телефони и преносими компютри.

Вторият източник на доходи ще произлиза от неповторимата рекламна акция на Bitcoin Spark, която ще дава Web3 рекламни слотове за децентрализирани организации, захранвани с блокчейн, както и за маркетингови организации. Този ход ще включва основаването на рекламни слотове в софтуерните решения на Bitcoin Spark, в това число приложението за рандеман и формалния уеб страница.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР