Румен Радев се срещна с националния отбор на Европейското първенство

...
Румен Радев се срещна с националния отбор на Европейското първенство
Коментари Харесай

Радев се срещна със спортните ни звезди в Будапеща

Румен Радев се срещна с националния тим на Европейското състезание по художествена гимнастика в унгарската столица Будапеща, заяви БФХГ.

Държавният глава се видя с Боряна Калейн, Стилияна Николова, Елвира Краснобаева и с техните треньорки, като ги поздрави за постигнатите триумфи на надпреварата.

Радев дойде в зала " Ласло Пап " за финалите на обособените уреди при дамите, с цел да поддържа българските грации. След това той връчи златното отличие на Боряна Калейн, която стана шампионка на финала на обръч. Част от делегацията на президента са някогашният министър на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на София Васил Терзиев.

България има девет медала от шампионата досега - четири златни, два сребърни и три бронзови. Вчера българките завоюваха три трофеи - на Стилияна Николова в многобоя, на ансамбъла в многобоя и отборно дами, а през днешния ден Боряна Калейн стана първа на обръч. Стилияна Николова взе сребро на обръч, Калейн бронз на бухалки, а Краснобаева бронз на лента. Девойките Дара Малинова и Магдалена Вълкова са надлежно със сребро на лента и бронз на топка на финалите на обособените уреди, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР