ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Комисарят на НФЛ Роджър Гудел повтори

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Комисарят на НФЛ Роджър Гудел повтори
Коментари Харесай

Комисарят на НФЛ Роджър Гудел защитава пакета „Неделен билет“ като първокласен продукт

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Комисарят на НФЛ Роджър Гудел повтори по време на свидетелски показания във федералния съд в понеделник, че пакетът „ Неделен билет “ на лигата е предмет на колективен иск, е първокачествен артикул, като в същото време пази модела на лъчение на лигата.

Goodell беше свикан като очевидец от NFL, защото процесът за делото, заведено от клиентите на „ Sunday Ticket “ навлезе в третата си седмица и беше в съда близо четири часа.

„ Бяхме ясни от самото начало, че това е първокачествен артикул. Не единствено във връзка с цената, само че и на качеството “, сподели Гудел по време на пресечен разпит в правосъдна зала в Лос Анджелис. „ Феновете вършат този избор, без значение дали го желаят или не. Сигурен съм, че имаше почитатели, които споделиха, че е било прекомерно скъпо. притежание.

Груповият иск, който обгръща 2,4 милиона локални клиенти и 48 000 компании, които са платили за пакета от 2011 до 2022 година, твърди, че лигата е нарушила антитръстовите закони, като е продала своя пакет от неделн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР