Недоволните италиански фенове подлудиха социалните мрежи след загубата на техните

...
Недоволните италиански фенове подлудиха социалните мрежи след загубата на техните
Коментари Харесай

Мама мия! Каква Русия? Отивайте в Сибир!

Недоволните италиански почитатели подлудиха обществените мрежи след загубата на техните любимци от Швеция с 0:1 в първи бараж за класиране на Мондиал 2018.

„Мама миа! Каква Русия? Отивайте в Сибир!“, беше най-популярният коментар на последовател на Ботуша.

„Адзурите“ се сгромолясаха в Стокхолм, където Швеция взе скъпа победа, въпреки и с доза шанс. В 62-ата минута Якоб Йохансон вкара единственият гол, след удар, който рикошира в Даниеле де Роси преди да влезе неспасяемо във вратата на Джанлуиджи Буфон.

„Главният рефер Джунейт Чакър беше прекомерно мек с домакините – сподели Джампиеро Вентура, селекционерът на Италия. – Счупиха носа на Леонардо Бонучи преди да е изтекла и минута от мача. На сходно равнище реферът трябваше да бъде доста по-внимателен“.

Самият Бонучи стисна зъби и игра цялостен мач със строшен нос.

„Съдията трябваше да го изгони – сподели бранителят. – Немислимо е Италия да не се класира за международното в Русия“.

„Адзурите“ не са пропущали Мондиал от далечната 1958 година, когато шампионатът на планетата бе точно в Швеция.

Но по време на баража в Стокхолм, шансът несъмнено не беше на страната на гостите. Освен попадението, което инкасираха след рикошет, гредата предотврати гол за Италия след удар на Матео Дармиан. Халфът Марко Верати пък пропуща реванша в понеделник, поради насъбрани жълти картони.

„Свършихме половината работа – сподели Яне Андерсон, селекционерът на Швеция. – Победата не пристигна несправедливо. Имаше доста физически единоборства и спечелихме множеството от тях. Съдията никога не ни е помогнал“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР