Най-малко известният от отцепилите се от Има такъв народ депутати,

...
Най-малко известният от отцепилите се от Има такъв народ депутати,
Коментари Харесай

И колектор „пазари” ПП от ИТН

Най-малко известният от отделилите се от ИТН депутати, за които сътрудника им от Продължаваме промяната Атанас Михнев съобщи, че Политическа партия ги " пазарила ”, е Деян Петков. Той влезе на 22 януари в Народното събрание на мястото на преместения в борда на държавното тото Александър Тодоров. Въпреки че е определен в родния град на Слави Трифонов с гласове, дадени само и единствено поради тв водещия и водач на Има Такъв Народ, 33-годишният юноша е персонално лоялен за попадането си в Народното събрание на спортния министър в оставка Радостин Василев. Намерил го е в спортното учебно заведение в Плевен, където закръгленият господин преподавал британски език.

 

За своите 5 месеца без ден в Народното събрание Деян Петков има 1 изявление, само че по тематика прекомерно друга от спорта и учебното заведение. Ето какво споделя водещата на коментарното предаване Студио Хъ по тв 7/8 Диана Ленкова:

" Деян Петков, в никакъв случай не съм знаела за съществуването му до преди месец, когато се изрече от трибуната на Народно събрание във връзка закона за колекторските компании. Имал голям опит там! /вече изцяло му имам вяра, че има/ Поканих го, поговорихме, народен представител от Плевен, доближен или напряко протеже на Радостин Василев ”.

Каква връзка има националният преподавател с колекторството – събиране на задължения, най-много от бързи заеми, какъв " голям опит ”, това евентуално може да се изясни с неговата физика.

Деян Петков крие и друга мистерия. В биографията си е описал " втора специализация – " криминалистика ".
" Талантливият човек е надарен във всичко ”, както беше писал по различен мотив класикът.

 

Илиян Костадинов

 

 

 Снимка: БГНЕС

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР