Лейбъристът Джонатан Ашуърт буквално раздробява манифеста на торите, след като

...
Лейбъристът Джонатан Ашуърт буквално раздробява манифеста на торите, след като
Коментари Харесай

Лейбъристът Джонатан Ашуърт буквално раздробява манифеста на торите по телевизията след „бомба“

Лейбъристът Джонатан Ашуърт безусловно раздробява манифеста на торите, откакто твърди, че към този момент е „ на парцали “.

Генералният админ в сянка предизвести, че манифестът на консерваторите не се добавя, защото партията към този момент е похарчила пари, спестени от съкращения на обществени помощи. Той споделя, че това значи, че политиките на торите не са финансирани, защото не е оповестено ново финансиране.

Това идва, откакто канцлерът Джереми Хънт написа в бюлетин до гласоподавателите предходната седмица, че намаляването на налозите в манифеста на неговата партия ще бъде финансирано от спестявания от „ голяма стратегия за връщане към работа (която разгласих в есенното изказване предходната година) ".

Г-н Ашуърт сподели, че „ разкритието-бомба “ демонстрира, че паричните средства, събрани от препоръчаните съкращения на компенсациите, към този момент са регистрирани, както беше оповестено през ноември. Лейбъристите споделят, че това значи, че няма ново финансиране за политиките на манифеста на Риши Сунак - оста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР