MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) представлява връх на автомобилното майсторство,

...
MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) представлява връх на автомобилното майсторство,
Коментари Харесай

Единственият в света MANSORY Defender 110

MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) съставлява връх на автомобилното майсторство, като се отличава с изцяло преоборудване на автомобила с голям брой усъвършенствани функционалности. Този първокласен SUV е оборудван с аеродинамични съставни елементи на каросерията, деликатно
направени от висококачествени въглеродни нишки, които усъвършенстват както продуктивността, по този начин и естетическия тип. Автомобилът е оборудван с извънредни специфични LED фарове, осигуряващи отлична осветеност и съвременен, нападателен външен тип.

 width=

MANSORY Defender 110 се движи на зашеметяващи джанти, вид CS.10, с впечатляващи размери 11×23 инча, съчетани с високопроизводителни гуми с размер 295/35R23, които обезпечават извънредно сцепление и ръководство. Под капака задвижващият елемент е доста модернизиран, осигурявайки удивително нарастване на мощността до 650 конски сили и 870 Нм въртящ миг. Това разрешава на този SUV да форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 4,95 секунди, и оптималната скорост от 250 км/ч.

 width=

В интериора вниманието към детайлите е несравнимо, като се употребяват първокласни материали по поръчка и най-съвременни технологии. Интериорът е планиран по този начин, че да обезпечава оптимален комфорт и изисканост, трансформирайки всяко шофиране в прелестно преживяване. MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) е удостоверение за великолепно инженерство и разкош, като предефинира какво може да бъде един SUV.

Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР