Най-голямо раздразнение сред шофьорите предизвикват пътниците, които изхвърлят боклука през

...
Най-голямо раздразнение сред шофьорите предизвикват пътниците, които изхвърлят боклука през
Коментари Харесай

Никога не правете това, докато пътувате в кола, ОПАСНО Е

Най-голямо неспокойствие измежду водачите провокират пасажерите, които изхвърлят боклука през прозореца на колата и дават препоръки по какъв начин да се кара, сочи изследване на услугата SberAuto, съобщи РИА Новости.

" Най -голямо неспокойствие измежду изследваните водачи (цели 72%) предизвикват пасажерите, изхвърлящи отпадък през прозореца. За други 70 % идеалният пасажер в никакъв случай няма да бъде този, който дава препоръки за шофиране, а 57% изпитват дискомфорт, когато пасажерът се държи непредсказуемо: ненадейно покачва глас или пляска по таблото “, откриха специалистите.
 Видите ли това - време е за промяна на автомобила Видите ли това - време е за промяна на автомобила
Ако забележите чести незначителни повреди на относително нова кола, наслойка по ламарината или по елементи от мотора, или нарастване на ра...

Други 41% от водачите се ядосват, когато се постанова да се яде в колата, а 38% няма да понасят, в случай че пасажерът не си изтупа краката от сняг преди да влезе в колата, или не изтръска мокрия си чадър. Около една трета от интервюираните (36%) откачат от пасажери, които блъскат мощно вратите, всеки десети се усеща сърдит, когато пасажер пее по време на пътешестване, а 8% признават, че не обичат да карат с телефони. И единствено 1% от интервюираните имат извънредно самообладание и разрешават на пасажерите да вършат безусловно всичко в колите.

Още от АВТОМОБИЛИЗЪМ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР