Списък с най-мръсните плажове в Обединеното кралство беше публикуван с

...
Списък с най-мръсните плажове в Обединеното кралство беше публикуван с
Коментари Харесай

Популярният плаж в Обединеното кралство получи страховития „Кафяв флаг“ за това, че е един от най-мръсните във Великобритания - прочетете пълния списък

Списък с най-мръсните плажове в Обединеното кралство беше оповестен с „ кафяви знамена “, издадени на най-мръсните, в това число няколко известни крайбрежни места.

Плажът Портлуни в Корнуол беше разгласен за един от най-мръсните в Англия, само че Корнуол като цяло беше четвъртият най-чист окръг в Англия за плуване в морето през лятото. Междувременно Дорсет, Девън и Съфолк имат най-голям % „ отлични “ плажове за чиста вода, съгласно туристическия уебсайт на Обединеното кралство Holiday Park Guru.

Сайтът проучва данни за лятното качество на водата на Агенцията за околната среда от стотици плажове, Корнуол Репортажи онлайн. Вече изолира 13-те най-мръсни плажа, на които се оферират „ награди с кафяв байрак “.

На „ спечелилите “ се оферират безвъзмездни кафяви знамена с емотикони, които да демонстрират на плувците. Тези плажове са оценени като „ неприятни “ от Агенцията по околна среда заради бактерии като e-coli от канализацията и други боклуци.

Като цяло 81 % от плажовете н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР