Disney+ обяви датата на пускане на изцяло нов сезон на

...
Disney+ обяви датата на пускане на изцяло нов сезон на
Коментари Харесай

The Bear сезон 3 определя датата на пускане на Disney+ с нов трейлър за първи поглед

Disney+ разгласи датата на стартиране на напълно нов сезон на The Bear дружно с неговия филмов откъс за първи взор. Наградената комедийна драма ще се завърне за третата си част на 27 юни извънредно по Disney+, присъединявайки се към първи и втори сезон, които се излъчват тук сега.

Според формалния си синопсис, сезон три ще следва Кармен “ Карми “ Берзато (Джеръми Алън Уайт), Сидни Адаму (Айо Едебири) и Ричард „ Ричи “ Джеримович (Ебън Мос-Бахрах), до момента в който вършат всичко належащо, с цел да повдигнат The Bear – техният щанд за говеждо месо, трансфорат в изтънчено заведение за хранене – до най-високо равнище, като в същото време вършат всичко допустимо, с цел да останат в бизнеса. Това е изгубена борба всеки ден в ресторантьорския бизнес.

Карми се натоварва повече от всеки път и изисква отлични достижения от екипа си, който прави всичко допустимо, с цел да дава отговор на интензивността му. Стремежът им към кулинарно съвършенство ще ги тласне към нови равнища и ще акцентира на връзките, които държат ресто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР