Впечатляваща премиера на най-новите си песни ще направи Алисия ексклузивно

...
Впечатляваща премиера на най-новите си песни ще направи Алисия ексклузивно
Коментари Харесай

Алисия разтърсва Студентски град с мощен купон в Club 33

Впечатляваща премиера на най-новите си песни ще направи Алисия извънредно в Club 33, дни преди частите да видят бял свят в музикалните платформи. Това подшушнаха столични купонджии, които към този момент тръпнат в очакване да се разкършат дружно с фолк фурията на 13 май, понеделник, в най-хитовата дискотека на нощна София.

 

Ако има нещо по-изкусително от това почитателите да танцуват под живите осъществявания на Алисия, то е, че студентите ще влязат даром в клуба, където входът за млади дами и господа със студентски книжки е свободен.

Освен най-актуалните си песни, звездата ще сервира на фолк меломаните и златните си шлагери, с които изгря на музикалната сцена, описаха от управата на Club 33.

Специално пред наш кореспондент, певицата хвърли светлина върху креативните си проекти и издаде по какъв начин ще прекара лятото: “От много време насам съм ангажирана с реализацията на песни и видеоклипове които замислям да излязат в един ден през месец май. Първоначалното ми предпочитание беше да бъдат повече на брой, само че ще се спра на към 5 най-вероятно. Защото по останалите има още да се работи. Бранда ми за облекла AliceEvis също лишава огромна част от времето ми, защото имаме интерес от страни отвън границата на България и се работи доста в тази посока.

Почивка за лятото не възнамерявам и най-вероятно няма и да възнамерявам тъй като няма да ми остане такова свободно време ”, показа тя ”.

Ден откакто Алисия разбие Студентски град, Club 33 е подготвил бясно балканска празненство с най-яките гръцки, сръбски, румънски, македонски и бг-хитове, а марковият алкохол ще се лее обилно с 50% понижение за бутилка, което подсигурява, че купонът ще бъде на макс!

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР