В центъра на събитията за пореден път е Кейт Мидълтън,

...
В центъра на събитията за пореден път е Кейт Мидълтън,
Коментари Харесай

Художничка окепази Кейт Мидълтън

В центъра на събитията за следващ път е Кейт Мидълтън, която лъсна на корица на списание Tatler в поразителен тип. Визията ѝ под формата на портрет е дело на британско-замбийската художничка Хана Узор и безусловно изумява с непредвидените си решения. Авторката е избрала визията на принцесата от ноември 2022 година, когато на държавен прием тя се появява в дълга бяла рокля, със синя лента и жълта значка.

Всичко би било в реда на нещата, в случай че на въпросната картина Катрин въпреки всичко изглеждаше като себе си. Освен че приликата с оригинала е сведена до вероятния мининмум, творбата безусловно унищожава хубостта и елегантността, които по природа има Кейт.

Художничката споделя, че е прекарала извънредно доста време, с цел да следи въдхновението си и да учи разнообразни нейни фотоси. Какво се е объркало след това, с цел да показа принцесата по този метод, историята мълчи. Положителните мнения за портрета са единици, а болшинството от британците не пести рецензиите си към Узор.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Tatler (@tatlermagazine)

Според хората Кейт Мидълтън не наподобява на себе си и в случай че сходна корица е смешка, даже и тя не е занимателна. Не без сходни мнения мина и представянето на портрета на Чарлз преди седмица от Джонатан Йео – като че ли като излизащ от пъкъла на фона на извънредно многото алено в платното.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР