Клубният живот в столицата вече няма да е същият откакто

...
Клубният живот в столицата вече няма да е същият откакто
Коментари Харесай

Гръцката топ звезда Йорданис Агапитос даде старт на най-бляскавите партита в новия KUDO Club & Lounge

Клубният живот в столицата към този момент няма да е същият откогато новият KUDO Club & Lounge отвори порти в мол “Парадайз ” с мощно гръцко празненство и извънредното присъединяване на топ звездата Йорданис Агапитос. Любимият на купонджиите реализатор подвигна на крайници публиката с някои от най-обичаните гръцки шлагери, а DJ Mako и виртуозният саксофонист Dani Sax сервираха на меломаните в действителност впечатляващо превозване в най-хитовата празненство точка на нощна София.

 

От управата на KUDO Club & Lounge се бяха погрижили да обезпечат същинско петзвездно преживяване на своите посетители, а поканените на премиерата минаха като същински звезди по аления килим и бяха настанявани под звуците на джаз акомпанимент с разбиващи launge части. Те останаха очаровани от интериора, който е същинско дизайнерско украшение, съчетаващо комфорта на клубната хармония с доста светлина в пространството, първокласни елементи и съвършен баланс сред визията и духа на новия клуб. Гостите се любуваха и на просторната тераса, която дава обещание да бъде привлекателен център за летни срещи и нощни занимания.

Старт на вечерта даде Dani Sax, а след него KUDO Club & Lounge бе огласен от достоверни фолклорни осъществявания с присъединяване на гайдар от родопския край и национална певица. Тя изпя неподражаемо най-космическата българска ария “Излел е Делю Хайдутин ”, а публиката избухна в бурни овации.

Присъстващите останаха впечатлени от класното меню и богатото многообразие от коктейли, които клубът предлага. Омайните усети на най-бруталните наргилета “Маклауд ”, които идват извънредно в бара, оферират разбиващи сетивата усети и аромати. Почитателите на shisha културата могат да тестват в KUDO Club & Lounge и специфичната селекция от над 20 топ заглавия, показани от “Наргиле България ”, които обезпечено ще потопят купонджиите в нов свят на невероятни чувства.

За да бъдете и Вие част от най-горещото празненство в столицата, побързайте да резервирате своята маса на телефон 0878786774 или на място в мол “Парадайз ”, на партерния етаж.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР