,,Изтеклият запис на ПП трябва да бъде даден в т.нар.

...
,,Изтеклият запис на ПП трябва да бъде даден в т.нар.
Коментари Харесай

Експерт за изтеклия запис на ПП: Трябва да бъде даден в дигитални лаборатории

,,Изтеклият запис на Политическа партия би трябвало да бъде даден в така наречен цифрови лаборатории, с цел да се откри неговата достоверност.``

Това съобщи специалистът по киберсигурност проф. Илин Савов в предаването,,ЕвроДикоф” по телевизия,,Евроком”.

Припомняме ви, че уеб сайтът,,Афера” разгласява запис, за който се твърди, че е от среща на Асен Василев, Кирил Петков и Лена Бориславова! В него става дума за противозаконен кеш, „ кеш в торби “ и „ неофициални “ милион и половин за акцията от предприемача Пламен Бобоков. Малко по-късно записът беше оповестен и в формалната страница на Политическа партия във ``Фейсбук``.

,,В този диалог, който имах опцията да изгледам доста деликатно, съумях да уловя извънредно заблуждение, защото самият запис, който протича, отмерено с обособени сектори на пауза, които могат да бъдат доловени единствено и само с експертно ухо. Друго нещо, което ми направи усещане, че избрани шумове са ясно изразени, други колкото да се чуват. Като експерт в тази област, мога да кажа, че е употребена много сериозна технология, която сега се продава в дълбоката мрежа, по този начин наречения,,DeepWeb”, сподели още специалистът.

,,Тази услуга е доста сензитивна и може да бъде поръчана против няколко хиляди $. За страдание, това което констатирахме с сътрудниците, е че тази технологии е залегнала в доста от Европейските страни и стартира към този момент изнудване и нанасяне на имиджови вреди на обособени публични, съответни личности- в това число и президенти и министър председатели и водещи компании в региона на технологиите. Изключително съм обезпокоен и най-много за това, че нашето общество няма взор, познания, вярна информация по какъв начин можем да бъдем подведени в днешно време``, сподели още Савов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР