Анита Димитрова се оказа по-евтина и от най-евтината любовница в

...
Анита Димитрова се оказа по-евтина и от най-евтината любовница в
Коментари Харесай

Каква м@стия! Новият живот на Анита на Рачков е като филм за възрастни

Анита Димитрова се оказа по-евтина и от най-евтината държанка в живота на Димитър Рачков, който другояче не свети с необикновен разсъдък. Ако беше по-интелигентен, едва ли щеше да изгуби 2 години от живота си с жена, която практикува най-древната специалност.

Ани към този момент е омъжена жена. След като Рачков я хвана на шаблон с различен мъж и й би шута, младата развратница си откри нов спонсор, само че зад граница. Преди няколко седмици тя се омъжи в Съединени американски щати за мъж на име Ник Спенсър.

Сватбените фотоси на Ани и Ник са покъртителни. Те са като извадени от филм за възрастни. На някои тя е разкрачена, а той е сред краката й. На други пък я пипа по гърдите и интимните елементи, а тя гледа със буен взор.

Според слуховете Анита и Ник са много извратени. Те обичали да вършат секс с други двойки и да си вършат даже оргии вкъщи.

Блондинката към този момент практикувала всевъзможен тип секс и въобще не се тормозила, че ще я вземат за уличница. Докато мъжът й я устоя, тя ще слуша и извършва освен в леглото, а във всяко едно отношение.

Само доста загорял и много простодушен мъж би се сгодил и оженил за сходна жена. Стемпер очевидно е тъкмо подобен, само че подобен се оказа и Димитър Рачков, който явно мисли повече с долната си глава, тъй като в другата няма доста разум.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР