Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са на крилете на любовта.

...
Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са на крилете на любовта.
Коментари Харесай

Диляна Попова посърна: Предлага ли брак Блатечки на новата си?

Асен Блатечки и Елеонора Янакиева са на крилете на любовта. Наскоро двамата се завърнаха от сантиментална отмора в Португалия.

Близки до двойката оповестяват, че връзките им са в много напреднал стадий и нищо чудно да минат под венчилото. Припомняме, че Асен имаше дългогодишна връзка с Катерина Горанова, от която има щерка. Раздели се с нея поради моделката Диляна Попова, която му роди наследник Борил.

Факт е, че любимецът на публиката изпитваше мощни усеща и към Диляна Попова, и към Екатерина, само че не се появяваше с тях в обществените мрежи. С Елеонора обаче освен имат общи фотоси, само че и самият Блатечки си разрешава в изявленията да споделя за новата си обич.

„ Досега не сме го виждали толкоз влюбен. Двамата са неразделни, непрекъснато обикалят Европа и са същински щастливи. Нищо чудно скоро да забележим и пръстен на ръката на Ели “, разясняват от обкръжението на  артиста.

Двамата към този момент са срещнали децата си. Елеонора има наследник на към 10 години и щерка на име Мария, която е на възрастта на щерката на Блатечки.

Катето и Мария станали приятелки. Синът на Ели също се разбирал прелестно с Борил на артиста. Скоро ще се радват на огромно семейство.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР