Определено интересна личност е синът на Алисия и Валери Божинов.

...
Определено интересна личност е синът на Алисия и Валери Божинов.
Коментари Харесай

Каква е драмата: Синът на Алисия и Валери Божинов шокиращо си сменя името!

Определено забавна персона е синът на Алисия и Валери Божинов. Пораснал, само че не чак до такава степен, Валери Божинов - младши не стопира да шокира. Той взриви всички първо с новината, че освен е бясно влюбен, само че и към този момент благоприятен за гаджето си Ивет Кочова - моделка, малко по-голяма от него.

Валерко й подари пръстен преди към година, а младите от месеци живеят дружно, макар че той е още възпитаник. Разбира се, целият харч около правенето им на огромни и зрели хора, се заплаща от Алисия, само че това е друга тематика, а и Валерко няма по какъв начин да работи, тъй като би трябвало да заляга над уроците.

Днес обаче избухна и новото 20, а точно, че той желал да си смени името. И това разкри не различен, а самата певица в ефир. Тя показа, че синът й дотам ненавижда известността, че желае никой да не го разпознава, да не знае чии наследник е и да живее като естествен свободен човек, напълно собствен си живот.

" Даже сме говорили по тематиката. Няма да го направи публично, несъмнено, това с името, само че персонално го слушам доста пъти като си поръчва пица по телефона или нещо друго, по какъв начин се показва с друго от своето име. Не понася да го разпознават и да бъде прочут ", смее се Алисия.

Но и се радва, тъй като в днешно време като че ли множеството хора драпат да бъдат известни, без значение с какво.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Валери Божинов Алисия Валери Божинов младши Ивет Кочова певица пица Алисия и Валери Божинов синът на Алисия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР