Най-големите кинозвезди започват да правят клипове, с които призовават хората

...
Най-големите кинозвезди започват да правят клипове, с които призовават хората
Коментари Харесай

Звездите с клипове срещу заразата

Най-големите кинозвезди стартират да вършат клипове, с които приканват хората да си останат по домовете и дружно да преборят смъртоносната пандемия от ковид. Губернаторът на Ню Йорк помоли известни артисти да запишат видеообращения, в които приканват нюйоркчани да не напущат домовете си без нужда, с цел да не се заразяват един различен с ковид, написа РИА Новости. Записите ще се появят напълно скоро в Интернет.

" Всички ние би трябвало да останем у дома, би трябвало да спрем разпространяването на този вирус. И единствено дружно можем да се оправим с това. Трябва да защитим освен себе си, само че и другите - всички възрастни хора. Моля ", прикани артистът Роберт де Ниро, роден в Манхатън. И се обърна към феновете си с паметната имитация от „ Запознай се с нашите ”: " Наблюдавам ви ".

Колегата му Дани де Вито, който към този момент е на 75 години и който също е изложен на риск, записа обръщенние към младежите. Много младежи се отнесоха несериозно към обстановката с ковид, вярвайки, че това е безвредно за младежите. " Здравейте всички, това съм аз, Дани Де Вито. И ви апелирам от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете вкъщи. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И младежите, в случай че се заразят, могат да заразят възрастните хора. И знаете, че това, което следва е гибел, и мен ме няма ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР